Pengikut

Siapa Ingin Di Review?

Salam semua, malam nie aku rasa macama nak review Blog  la.. Saper yang belum di review macam  JIJIYU nie leh tinggalkan link kat bawah yer... tapi apalah kiranya kalau boleh buatkan sedikit entri atau permohonan untuk di review. Ala.. senang jer... syarat-syarat dia macam nie.

1. Follow la kalau sudi....

2. Dengan Header dan Tajuk " Saya Mahu Direview Shahazrin.com "


3. Permohonan anda.... dan linkkan ker Entri nie.. Bolehkan???

Aku rasa nak had kan 20 blog jer... Kalau lebih... mungkin akan di pertimbangkan...
Aku akan review dengan style dan cara aku..
Jika perlu aku, akan berikan sedikit nasihat dan tips untuk memperbaiki blog.
Dan itu hanyalah pandangan peribadi aku, jangan kecik hati pulak yer...
Selamat Untuk direview....
Previous
Next Post »

31 Komen

Write Komen