Pengikut

BONUS untuk aku


Assalam, salam jumaat nie lah bonus untuk blog saya nie, harap dapat lah sambutan dan trafik yang baik, cuma nak kena selalu  update, blog nie pun bukan ramai pun pengunjung tetap, rasanya cuma touch n go jer, dari maklumat yang aku terima semuanya datang dari trafik blogger2 terkenal macam ben ngan mat gebu. Nasib baik blog "certia Biasa" ada dalam blog list otai2 nie.

Cuma update mmg kena buat selalu supaya nama blog kita sentiasa berada pada 3-5 teratas sebab mereka mungkin minimunkan jumlah bloglist paling banyak pun 10.. so kena la update selalu.

~ Salam Ramadhan ~

Previous
Next Post »