Pengikut

Telah ku Miliki Benda Itu

Salam semua, wah... tajuk macam  Entri Ben Ashaari pulak... tak da kena mengena eik.. lama dah tak menulis disini.. entah kenapa mood dan idea untuk berblog tak kunjung tiba. Sepi dan menyepi...

Nak cerita orang lain dah lama dah pakai Blackberry aku baru pakai sebulan... Setakat hari ini sangat berpuasa hati la dengan aplikasi yang di berikan.. Nak lagi aku nie suka on9 FB...


Tapi nak share satu lagi aplikasi " whatsApp Messenger untuk blackberry, iPhone, Android and Nokia" semua phone pun boleh guna.. untuk download aplikasi ini download dengan telefon anda di http://whatsapp.com/dl/ dan dapat chat percuma dari mana telefon seperti dinyatakan diatas....

Previous
Next Post »