Ahad, 3 April 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..







SOALAN TAMBAHAN

Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

- Publisiti murahan , kontroversi, Kutuk orang @ menjatuhkan orang.
Giler.... Jangan buat .... Yang sebetulnya...

- buat blog macam mana orang "populor" buat blog.

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

- Penting ker? bagi aku tak penting... aku lebih mementingkan kepuasan diri dalam berblog

- mungkin penting bagi yang mengejar populariti... tetapi menjadi populariti tanpa kita sedari macam satu bonus... hahah betul ker nie??








This entry was posted in

18 ulasan:

  1. errr...ko dah buat aku terharu neh..errrrr.......

    suke opart cara nak popular tu..heeheh

    BalasPadam
  2. erk..patutkah blog saya popular? T_T

    BalasPadam
  3. @AdyBudika hahaha terharu... cara nak popular paling senang

    BalasPadam
  4. abg shah . lama tak nampak . wuwuwuuuu T__________T

    terima kasihh !!!

    terkejut bace . terima kasih sekali lg :)

    BalasPadam
  5. blog ni pun ada tanda2 mau popular..

    BalasPadam
  6. blog-blog fofuler nie...

    blog solomolo bile nak fofuler ek ???
    huwaa....

    BalasPadam
  7. saya suke blog abg shah and u deserve to get it :))

    http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-hujung-minggu-blog-ni-aku-rasa.html

    BalasPadam
  8. Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. saya suke blog abg shah . and u deserve to get it :))

    http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  10. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    BalasPadam
  11. Terjah dari blog Abgt Ben !
    Salam kenal =)

    BalasPadam
  12. menarik....nak buat publisiti murahan lah...he he he

    BalasPadam
  13. Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

    BalasPadam
  14. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  15. wah Shah!! kc terharulah. tengah dok pk ni .. betul ke patut popular? blh explain detail kenapa blog kc patut popular tak shah?? kc blurrr nih.

    by the way shah .. tqvm. rasanya ni 1st time org ckp camtu. hihihi ..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...