Sabtu, 16 April 2011

Memo.


Salam semua.... nak beritahu sikit la..siapa yang hantar permohonan review blog,  review dah tutup... tapi siapa yang dah hantar.. tunggu giliran yer.. mungkin akan ambil masa sedikit.. Aku sibuk sikit la sekarang nie. Banyak sangat tanggungjawab yang perlu di beri keutamaan.. terutama pada AGAMA dan NEGARA.

Apa pun aku akan tetap mengisi dunia blogger nie, kalau boleh aku nak menyerikan korang semua dengan berblog.. ok yer.. selamat berblog..

 

4 ulasan:

  1. menanti je bila nak review blog I..tertanya2,,,dpt ke link hari tu..heehee

    BalasPadam
  2. salam perkenalan...saye meninggalkan jejak dan sudi2 folow me back
    ceriteracinda.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Hi awak..kita datang follow dan kita nak awak jenguk umah kita balik tau…
    Datang cini kat http://sharemyloves.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hai shah,

    lama kakchik tk dtg sini. brwajah baru nampak. Tahniah!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...