Pengikut

Harga Makanan Dalam Zoo Negara Mahal...


Cuti Deepavali lepas akuberpeluang bawak anak-anak jalan-jalan kat ZOO NEGARA, tak ingat dah berapa kali aku pergi sana sejak aku kecik. 

Tanpa perancagan apa-apa kami terus ke Zoo Negara, sampai sahaja pintu masuk Zoo jem.. Parking utama penuh, aku tengok ada pengawal keselamatan sedang mengalihkan aliran trafik untuk dilencongkan menghala ke FINAS... (FINAS SEBELAH ZOO jer ) " Parking dalam FINAS bang, RM 10 jer.. Parking dalam sama jer harga dia" erm.. ok lah, dari takda parking.. Walaupun aku tahu Parking Kat dalam tak sampai RM 10 pun, Tapi untuk makluman, Zoo Negara dah ada autopay parking...



Aku dan wife sepakat untuk berjalan keliling zoo... basah baju weh,, tapi ok lah,, senam sikit.
Bila lapar aku cuba intai2 makanan kat sana...

Nasi Goreng RM 8.40
Bihun Goreng RM 8.40
Burger RM 4.00

huhu, aku ambil keputusan untuk makan kat luar jer... So bila dah lapar sangat kitaorang pun keluar, plan asal nak tgok show pukul 3, pukul 2 kami dah keluar sebab lapar... mahalnya makanan kat sana...
aku tengok makanan dia xda istimewa pun, ramai yang makan dan minum denga air mineral sahaja...

Note : Aku nak buat aduan makanan mahal kat dalam tu..Boleh tak?

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen