Pengikut

Cerita Kreatif

image

Salam semua....
Wah..Wah..wah... nak join jugak...
Korang tau naper  aku nak join Contest nie?
1. Mestilah nak menang .Insyallah.
2. Boleh tambah trafik hehehe

Kalau nak join jumpa BA kat 

Cerita Kreatif

image
Bila cerita pasal blog, aku mesti tersenyum. kenapa eik? sebab aku ada blog, dan aku bangga sebab jadi blogger. Walaupun aku masih baru apakata orang 'newbie'. Aku mampu tersenyum dengan KBSM - Kelab Blog Segalanya Mungkin. Aku masih ingat permulaan post aku yang pertama

Wednsday. May 5, 2010


LELAKI HENSEM 
VS 
LELAKI TAK HENSEM 

dan

follower yang asing dan gagal di kesan


image

Tapi kini aku mampu tersenyum, sebab aku dah ada 116  followers dan 216 post. Aku mula tersenyum sejak hadirnya pelawat yang bernama Ben Ashaari dan aku buat post khas atas kehadirannya
TERHARU, TERKEJUT TERIMA KASIH BA
dan sekarang aku mampu tersenyum dengan pencapaian sebesar kuman dan tak seberapa nie.


image

Aku mula mendaki biarpun ibarat " Kuda Belang Mendaki Zirafah" ( ini perumpamaaan baru la, korang mana tau). Semakin hari semakin bertambah trafik ke Blog aku sejak aku masuk 
dan trafik aku makin bertambah kerana blog list tu. 

Aku betul-betu beterima kasih kat BA macam entri post. nie


image

Walaupun kami bukan adik beradik, biarpun saudara seislam. tapi BA terus memberi peluang supaya blog aku ada pengunjung dan follower baru. Semuanya kerana 


aku menang....

HADIAH YANG LUMAYAN

Alhamdulillah trafik pun bertambah.


image

Kini trafik aku bersusun walaupun tak banyak. Hubungan aku dengan blogger lain pun makin rapat walaupun belum pernah bertentang mata.

image

Namun, aku masih belum boleh meletakkan kaki diatas meja rileks ( bukan tak sampai la). Aku akan terus berjuang dan berblog selagi termampu, Insyaallah..

image

Angan-angan tetap ada untuk jadi yang terbaik. 
Biarpun wife aku cakap aku "OBSES" dengan blog. 
Doakan kejayaan KBSM ok.

~wassalam~

note : cerita ini adalah cerita benar, Pengalaman KBSM dengan dunia blogger.

~enjoy~
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen