Pengikut

STEAMBOAT MELETOP !!!!!!




Dibuka 
Mon - Sun: 
6:00 pm - 12:00 am


Membantu anda menikmati steamboat yang terbaik ladzat dan dikelola oleh seluruhnya Muslim.Sentuhan resipi terbaik dari kami team al fateh steamboat.Tempat makan yang cukup selesa luas sehingga boleh memuatkan hingga 300 pelanggan dalam 1 masa manakala parking juga luas yang boleh memuatkan sehingga 70 buah kereta dalam satu masa.Kami sajikan yhanya yang terbaik untuk anda.017-6300965


Assalam, jom la pda peminat steamboat & Grill.. anda mesti datang dan merasai yang terbaik dari ladang..hehehe..Harga pun berpatutan... 

untuk  FB link kat sini




[ Anda lapar ]
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom serbu Al-Fateh Steamboat & grill-kg Jawa Klang.Orang-orang luar Klang ape lagi tunggu.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Hanya hubungi kami/sms/wassup di talian 017-6300965 untuk lokasi atau booking atau sebarang pertanyaan yang berkaitan.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ini antara respon dari pelanggan kami.Anda lihat sendiri : )
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
-"Ramainya orang,dah macam kenduri dah"
-"Makan kat sini memang best,sedap kuah tomyamnya,bagus.teruskan"
-"Harini custemer ramai giler !"
-"Ahh kenyang sangat,tak larat nak jalan dah.adik kena sediakan ambulance camni haha"
-"Maaf dik nak tanya,adik ada untungke,akak makan banyak sangat ni.Family akak pun makan banyak."
-"Terima kasih tuan, makan sini memang sedap,puashatilah. kambing perap dia memang sedap,kuah best harga pun terbaik"
-"Saya ni peminat tegar steamboat,saya dah makan steamboat sana sini dah..tapi lepas saya makan kat sini haritu rasa kuah dia memang sedap,kambing dia lain memang kena dengan perap pastu makanan lain-lain pun memang sedap dan puashati.harga pun murah.lepas ni gi sini jelah "
-"besar ek kedainya.makanan pun banyak"
•••••••••••••••••••••••••••••••

Pelanggan kami dari merata tempat.
Ada yang dari Temerloh Pahang,Port dickson,Kajang,Pulau indah,Banting,Kuala Selangor,Petaling jaya,Kuala lumpur,Perak,Meru,Jalan kebun,Port Klang,Bukit tinggi,Shah Alam dan lain-lain daerah.
Jauh mana pun tak jadi masalah untuk pelanggan kami sampai.!selagi dalam Malaysia.
kiki emoticon
"

Anda guna GPS/ WAZE hanya taip > lorong raja jumaat.
Selamat menjamu selera.
Makanlah sebanyak yang anda mahu.Anda puashati,kami happy 


Previous
Next Post »