Rabu, 29 Disember 2010

Fitnah Nik Aziz, Sila Mohon Maaf

Mereka fitnah Nik Aziz meninggal diminta mohon maaf

28/12/2010 8:08pm


KOTA BAHARU 28 Dis. — Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat mahu mereka yang menyebarkan berita memfitnah kononnya beliau meninggal dunia agar memohon maaf dengannya.

"Saya tidak akan ampun dan akan menanggung dosa di akhirat kelak selagi dia tidak minta maaf dengan saya,” kata Mursyidul Am Pas itu kepada pemberita ketika ditemui selepas mesyuarat mengenai bekalan air di kediaman rasminya di JKR 10, di sini, hari ini.

Sebelum ini, berita mengenai kesihatan Nik Abdul Aziz, 79, heboh diperkatakan malah dikatakan telah meninggal dunia malam tadi.

Menteri besar itu minggu lalu menerima rawatan di Wad Eksekutif Hospital Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian kerana sakit pinggang.

Ketika ditanya sama ada beliau masih mampu mentadbir Kelantan, Nik Abdul Aziz berkata, beliau masih mampu berbuat demikian kerana tugas mentadbir negeri bukan dengan tenaga zahir tetapi dengan otak dan mengaku otaknya masih berfungsi dengan baik. - Bernama

google : selangorkini

utusan online

3 ulasan:

 1. Astaghfirullah..walau ada orang yang membencinya,tapi janganlah kita campur adukkan urusan agama dan politik..doakan yg terbaik buat dirinya..

  BalasPadam
 2. aku usha twitter 2 hari lepas~ pahtu ade orang post TGNA dah meninggal~ aku RT, pahtu usha link~

  ingatkan betul~ sebab source link dari utusan malaysia.

  Rupanya berita tuh 2009, seorang pekerja bernama sebijik macam TGNA, nik aziz nik mat.

  Aku punya panas daaa...

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...