Pengikut

Inilah yang aku terima

Jangan tengok sangat hehehe

Salam semua, bila blog bersawang, inilah yang akan aku terima.. aktif suatu ketika dulu dan aku mula kurang dan tinggalkan keaktifan aku... rugi- rugi, 

Dari dapat BE... Ada Income... n langsung zero..

Ada gak rasa untuk aktif semula, tapi hangat-hangat tahi ayam jer.. haha

nak pikat hati orang untuk baca blog personal mcm aku nie bukan senang... lain la kalau blog POLITIK... GOSIP... mmg hot.. mcm CERITA HOT aku yang biasa nie...

Walaupun kenal n ada tips yang hangat dan hot dari blogger femes malas gak aku huhu... 
bila dah kurang berblog tu sebab blog aku bersawang...
tapi apalah gunanya femes.. kalau hati tak puas... huhu
Previous
Next Post »