Pengikut

BE, Nuffnang Bagi, Terima kasih Nuffnang

Salam semua,


Rezeki rezeki.... datang lagi BE nie... Alhamdulillah... Mintak-mintak lah ada rezeki awal tahun depan.  Rezeki tahun baru la agaknya.

Untuk yang belum dapat tingkatkan usaha ok. Mula-mula macam kecewa juga bila tak dapat2 BE nie.. berkat nasihat BEN dia bagi tahu untuk tingkatkan usaha dan tambahkan trafik. nie la hasilnya.

Insya Allah, "Usaha Tangga Kejayaan" , yang paling mudah ialah blogwalking, sertai contest, segmen BEN yang selau ada tu masuk dan sertai. Mesti trafik bertambah punya. Selain kita tingkatkan mutu penulisan blog dan input yang ada dalam blog kita nie. Aku bercakap untuk diri aku juga nie. Kita share sama-sama apa yang baik yer..

Lagi satukan? buat Contest... biar la mudah dan menarik.. Mula-mula memang la kurang sambutan, tapi kalau bersabar Insyallah berjaya. Sebagai contoh segmen  yang pernah aku buat hasil cetusan idea BEN..


klik gambar untuk besarkan..

penyertaan segmen ni lebih kurang 30 lebih... boleh tahan kan bagi blogger yang baru menapak...
ok apa pun aku harap tips nie berguna untuk semua, tingkatkan trafik dulu lepas tu baru kita ambil kira BE pulak ok.... wassalam...





Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen