Pengikut

CERITA PEGANG-PEGANG


Boleh pandang-pandang, jangan pegang-pegang.... huh... traffic sources search kat blog aku, so kalau korang nak try macam nie boleh klik on line counter kat atas yer..

Penulisan di blog akan mempengauhi jumlah trafik ke blog anda, walau pun kadang kadang satu hari satu entri, tapi adalah sikit trafik ke blog aku... Kebijaksanaan anda untuk menarik perhatian kepada mereka yang bukan blogger untuk membaca blog terletak kepada beberapa perkara seperti tajuk, isinya mesti ada perkataan sama dengan tajuk atau labels.... dan ianya mestilah isu terkini dan sensasi.. kalau blog personal macam aku, aku tak kisah pun....

Entri PENYAKIT LEPTOSPIROSIS pun ada dalam blog nie.. apa penyakit tu ??? klik sini
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen