Pengikut

KEPUTUSAN SPM


Keputusan Spm akan di umumkan x lama lagi... gambar atas hiasan ehsan carian aku di Google... tahniah la untuk pemilik keputusan tu yer.... hahaha... KEPUTUSAN SPM

Ramai tak sabar nak tunggu result keluar, masa tu la nak jumpa kawan-kawan balik kan... n lepas tu berpisah dan tak jumpa lagi dah.. mungkin ada antara adik2 semua akan bertemu semula selepas 10 - 20 tahun akan datang.... ada jugak yang berdebar-debar... takut... ada yang x kisah langsung pun... tapi mereka yang tak kisah ini akan peduli pasal SPM bila tiba suatu masa nanti... ( NYESAL kemudian )

tapi dengan kecanggihan IT zaman sekarang apa pun boleh jadi...  SABAR YER MENANTI...
keputusan SPM anda
Previous
Next Post »