Pengikut

Orang Holiday,Aku Kat Hospital


Salam semua, selamat bercuti. Walau dimana ada pergi, berhati-hati serta waspada, malang tidak berbau... aku duduk rumah jer, jimat kos memandangkan gaji lambat lagi dan gaji ulan lepas awal.. hehehe.

Sebenarnya aku baru balik dari hospital, wife aku tak tidur sampai 4 pagi, katanya sakit perut da ccirit birit. Kesian aku tengok dia.. so aku buat keputusan, jom g hospital... masa anak tidur aku tinggalkan dengan adik aku ipar aku. Sampai hospital terus pergi dewan bersalin Hospital Serdang.. Sebab selepas 27 minggu usia kandungan kita tak perlu pergi kat wad kecemasan untuk menerima rawatan.

Doktor beritahu, kuman dah tak boleh lawan dalam perut wife sebab tu sakit n perut mengeras.. Dooktor masukkan air dan antibiotik... aku sempat juga lelap dalam kereta.... selepas subuh aku minum kat kafe dan beli makanan untuk wife sekali... doktor suruh makan memandangan perut mungkin kosng sebab cirit birit..

Alhamdulillah selepas terima rawatan,aku nampak wife dah segar sikit, now dia tengah baring sebelah anak-anak... mengantuk penat n sakit.. lepas nie nak makan, kena jaga2 sikit eik...
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen