Pengikut

Kemana Entri Aku Pergi?

Salam semua dan selamat malam...

Malam nie aku nak share apa yang selalu aku buat bila aku dah siap taip entri dan publish di blog picisan aku nie.

1. Aku akan post kat Wall  Facebook aku.

.::TuAn PunYa BloG::.

2. Dalam facebook macam-macam group blogger yang ada contohnya :

dll
semua group-group nie tempat kita boleh share link. Dan anda sangat-sangat dialukan.

aku rasa semua orang tahu, kalau tak tau klik tajuk atas nie.

ha.... kat sini pun...

- yang nie pun bagus

6. Twitter
-mungkin ada, mungkin takda.. kalau nak share buat la akaun.

aku rasa banyak lagi tempat yang boleh kita share link dan promosikan blog... antaranya FORUM, kalau kita ada join bagus la. Tapi Kebijaksanaan kita dalam mempromosikan blog agak penting juga..
pikir la eik.. Kalau ada nak tambah komen eik.

note : nak seribu daya..... 

Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen