Pengikut

dari x pandai sampai memandai..

salam semua, untuk sedia maklum notebook satu malaysia aku rosak.. kena lah update pakai telefon. nak join segmen n blokwalking pun payah.. almaklumlah telefon murah.. kalau telefon canggih manggih tu ok la jugak..
Tanpa kita sedari dunia makin maju, dari ringtone poloponic monoponic sampai ada real tone.. mmg canggih..  manusia pun banyak yg berubah.. positif dan negetif..
Dari xpandai, dah jadi pandai tapi ada gak yang memandai.. so gunalah segala kecanggihan ini untuk tujuan yang baik..
Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen