Pengikut

Kuantan dan sakit opah


Sibuk betul hari ni. Dah malam baru sempat update blog, selepas sarapan pagi tadi di Jengka, aku teruskan perjalanan ke Hospital Kuantan, Kesain opah dah lama puasa... Puasa untuk scan dalam mesin pusing2 tu.. scan itu dan ini lah, sampai dapat keputusan macam ada batu karang di hempedu yang menghimpit usus .. mcm getah paip air kene himpit... so saluran jadi sempit..... so kena puasa lagi untuk Operation dengan laser.... Puasa lagi.. dah masuk hari ke tiga tak silap saya..

Tapi aku sempat jenguk sekejap dan kena bergegas balik KL semula... " semboyan telah berbunyi" lalalala
kena kerja la huhuhu.. sepanjang perjalanan dari Kuantan Sampai Tol Gombak, hujan jer.. Alhamdulillah selamat sampai..

Aku harap opah akan segera sembuh... kesian sebab bulan lepas jer dua kali masuk hospital dan hospital belum jumpa sakitnya sampailah yang terbaru nie... semoga opah cepat sembuh... Insya Allah..
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen