Pengikut

Ben Ashaari dan Kekurangan Aku...


Kalau la korang baca segmen yang Ben Ashaari  buat petang tadi dan aku join macam kat sini
Sebenarnya tak da idea nak buat perbedaan pun, terlalu jauh nak bezakan dari mutu dan kualiti berbanding blog beliau.

Aku tak perlu kenalkan siapa Ben, semua blogger kenal, walau pun dah jumpa beberapa kali, masih banyak ilmu yang perlu di pelajari dar Ben. Korek la sikit2... kadang2 bila dia mula berbicara tentang blog dan teknik2 dalam berblog perlahan2 aku rekod apa yang dia cakap.. ( alamak dah pecah rahsia aku )
So, kalau nak bandingkan blog beliau dan blog aku.. jauh beb.. mungkin blog korang lagi baik dai blog aku...

Bagi aku kuantiti follower bukan pengukur pada bagus atau tidak blog seseorang itu. Blog kita wajah kita.. Apa yang kita tulis itulah gambaran tentang diri kita. Dari segi penulisan ada yang serius ada yang santai dan ada yang ntah apa2 mcm blog aku.. Begitu juga pembaca, ada yang suka tulisan yag berjela-jela tapi.. ada isinya.. ada pulak yang suka penulisan santai relaks dan sempoi...

Terpulang pada kita untuk tentukan blog kita nak di letakkan kearah mana.. 
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen