Pengikut

Pampers Letak Rata-Rata.


Salam semua, erm.. aku memang pantang tengok pekara yang tak sedap mata memandang. Selapas discaj daripada hospital perjalanan ke parking telah menarik perhatian aku untuk merakamkan sesuatu objek yang tak patut di letakkan disitu.... aku tak faham motif atau tujuan empunya drypers baby nie diletakkan disitu.. masa tu xda oarang kat situ. Jadi aku buat kesimpulan tuan dia dah beredar.. Tong sampah hanya terletak dalam jarak dua tiga kereta sahaja... 
Previous
Next Post »