Pengikut

3rd Days Wife Kat Hospital


Sekarang baru lepas masak nasi goreng, lepas nie nak siapkan anak-anak nak bawakg hospital serdang.. Waktu melawat pada hari ahad 1230-0730pm... panjang tu boleh berkelah lam wad dengan umi nanti..

 My two pwincess, tengah bersiap2 n tak sabar-sabar nak pergi. Hari nie last EL.. Dan kalau hari nie wife aku belum keluar dari hospital, kena la bawa anak-anak ke pejabat esok.. Tak tahu la macam mana nanti.. Kalau tinggal dengan orang lain mesti taknak, diaorang nak tengok jugak batang hidung abah atau umi diaorang.

Hurm.. nak sambung cuti??? kena fikirkan dulu... buat masa ini belum ada apa-apa keputusan dari doktor pakar.. Kandungan ok kot.. Kalau nak bersalin pun awal lagi sebab baru 27 weeks.. Hurmmm... Semoga wife cepat sembuh...
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen