Pengikut

Minyak Masak Dah Kurang



Salam semua. sibuk sikit hari ni sampai tak sempat nak update blog. Kalau ada Ipad n Hnset HTC yang canggih manggih tu kan best... leh update kat mana pun ang kita nak.. erm.. best... nampak gambar kat atas tu... Minyak.... dan makin kurang at pasaran aku tengok. Toke2 minyak nie dah sorok pulak ker..

GGgggRRRRrrr.. nie la susah kalau nak cari nanti...Mungkin sena makan makanan yang rebus dan sim kot lepas nie.. tapi ok jugak kan.. sihat sikit...huhu.. tapi jangan panik, gunakan kebijaksanaan semasa berbelanja.. ad mmeber yang panik beli sampai berbungkus2.. simpan buat stok haha... akda minyakkita makan rebus 2 jer.. cicah ulam...dengan sambal belacan fuh..... best..
Previous
Next Post »