Pengikut

REVIEW 2 : ANAMARZABLOG.COM

AnamarzaBlog.Com

 Salam semua, blog yang kedua mahu di review ialah blog ANAMARZABLOG.COM.. Kita akan teruskan projek review ikut cara aku nie.. Mula-mula kita kenal Blogger dengan FB dia..

BLOGGER


Hurm, kalau kawan-kawan nak ke FACEBOOK ANAMARZABLOG.COM
KLIK SINI

Siapa Anamarza?

Nama anamarza ialah gabungan nama saya (ana) dan my hubby (Marza), mula berblog dari Februari 2009. Berblog bagi saya hanya lah sekadar untuk memenuhi masa terluang sebagai seorang surirumah tangga sepenuh masa. Disamping menambah kenalan di alam maya, bagi saya blog juga adalah satu medium untuk bertukar2 pendapat dan berkongsi pengalaman dan ilmu.
sumber : 

Tentang anamarza...


BLOG ANAMARZA


HEADER
Header cantik, punya originality tersendiri.... buat sendiri yer..

FOLLOWER
Setakat ini ada 736, banyak tu....dah kira ada pengikut tersendiri..

ENTRI
Entri sangat simple dan ringan-ringan gitu..tak sakit kepala nak baca panjang-panjang untuk mereka yang tak suka sangat membaca entri yang panjang-panjang.

Blog, keseluruhan juga simple.. tersusun.. kemas.. good luck untuk blogger ini...

JOM KITA LAWAT BLOG ANAMARZA KAT




Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen