Pengikut

SATU HARI SATU REVIEW

CeritaBiasa

Salam semua... siapa mahu blog meraka di review ??? Ha.... kalau berminat, anda di kehendaki buat satu entri yang mudah dan patuhi beberapa syarat, antaranya :-


1. Follow la blog aku..

2. Buat entri dengan header diatas dan tajuk " SAYA MAHU DI REVIEW " dan paste link kedalam ruangan komen di Facebook "CERITA BIASA" kalau takda FB.Komen kat bawah Nanti aku cek korang ada ker tak FB,, gurau jer..

Aku akan review blog satu hari satu, kalau banyak permintaan dua atau tiga.  
aku akan review lebih kurang macam mereka ini


Tarikh tutup permohonan 
22 JANUARI 2012 @ 2359 HRS

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen