Pengikut

Review Sahabat Blogger Ady Budika | SHAHAZRIN.COM

Ady Soleh Ahmad

Ady Soleh Ahmad
Interactive at Media Prima
In a relationship
Knows Melayu, American English, Siamese
From Alor SetarBorn on January 21

Tentang Blog Ady

Ady Budika 

Kreatif la bro.. aku tak pandai buat gini, dengan tagline 
" Hanya Ilusi Dapat Menyatukan Langit Dan Bumi"
Ady Budika seorang jejaka yang bertugas di 8TV nie sangat peramah dan pemalu orang nyer..haha
Umur dia dah 29.. haha rahsia terbongkar..
meh tengok blog dia mcm mana?


Followers dah 500..
Ady header tu memang tak balance yer..
pemilihan color dan templates simple, memang sesuai dengan header..
apa yang tahu, entri Ady yang pertama pada April 2009
Sekarang Ady sudah aktif berblog bulan nie dah 78 post. meh terjah blog Ady

note: Ady ada anjurkan contest, hadiah yang lumayan..



Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen