Pengikut

777 Bertuahnya... | SHAHAZRIN.COM

My Photo

Salam semua, sebelum mintak di review, aku akan beri review secara eksklusif.


cik najihah

  • Gender: Female
  • Astrological Sign: Virgo
  • Industry: Student
  • Location: Malaysia
Bertuahnya, anda adalah follower yang ke 777. Walaupun ianya tak seberapa tapi. mungkin ini catatan peribadi yang aku nak catitkan dalam Jurnal Maya aku nie..

Tentang Cik Najihah

Cik Najihah nie.. datang dari UPM Serdang.. Daftar berblog sejak Ogos 2010.

Blog Cik Najihah



Entri terbaru :- 

SEDIH SANGAT..IBU..



Cantik... Kemas... tapi kalau nak cantik lagi..biarkan post dengan sidebar balance.. 
kalau rasa berat nak loading page.. "benda" yang falling down tu boleh buang yer..hehehe
Follower 118 masa aku follow la..korang jer yang boleh tambahkan... 
Meh kita jenguk FB Cik Najihah



Blog dia disini

Note : Orang suka kita sebab blog atau kita yang jual muka???? 


Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen