Pengikut

Tips Nak Dapat Anak | SHAHAZRIN.COM


Salam semua, apa khabar..sihat? Buat apa la yer cuti-cuti nie..Aku macam biasalah.. dengah melayan anak-anak dengan kerenah dan telatah yang mencuitkan hati. Anak yang sulung dah makin banyak mulut.. dah pandai cakap... kalau lambat sikit.." abah..tepat ah... [ cepat la..] ". hehehe.. Rezeki pun makin murah bila anak bertambah, jangan risau kalau nak dapat anak dan ekonomi tak berapa stabil.. Insya Allah rezeki tu ada...

Cakap pasal rezeki nie, semuanya ketentuan Allah... rezeki nie, kalau nak masuk mulut pun boleh jatuh..itu semua atas ketetentuan NYA..
Aku nak share satu kisah my Bro in law, yang dah mendirikan rumah tangga lama tapi lambat dapat anak. Semuanya atas kehendakNYA...ini memang betul. tapi kita kene ikhtiar.. Abang ipar saya dah lama berikhtiar dengan macam-macam kaedah dan tips, masing-masing memang xda masalah.

Setelah berusaha dengan gigih, akhirnya dah dua anak dia sekarang. Semuanya kerana tips seoarang rakannya untuk pergi bercuti di tempat yang cuacanya sedikit berbeza dari rumah kita..Tempat yang sejuk macam Cameron atau Genting.. Walaupun x berapa sejuk lagi tapi cubalah ikhtiar kalau-kalau ianya berkesan Insya Allah.. So, kalau ada yang belum dapat anak, cubalah tukar  tukar tempat yer...
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen