Pengikut

Projek Review 29 Blog Aisya Humaira | SHAHAZRIN.COM

My Photo


nur aisya humaira

Assalamualaikum semua.. No 29... untuk di review... Alhamdulillah.. satu lagi cukup la 30... 
Ok mari kita berkenalan dengan bloger nie dulu

Tentang Nur Aisya Humaira <---- mcm nama anak aku

penulis merupakan anak kelima dri 11 org adk beradik..mendapat pendidikn awal ditadika kerteh 1,melanjutkn ke sek rendah felda kerteh 1, seterusnye sek men ketengah jaya sehingga form 3 then form 4 & 5 ke sek teknik dungun.. selepas tamat tingkatan 5, beliau melanjutkan pula ke form 6 di sek men tengku intan zaharah dungun..tanpa meneruskan pengajian di tingkatan 6,beliau telah dipanggil oleh uitm permatang pauh untuk meneruskan penganjian dalam bidang kejuruteraan elektrik selama 3 tahun... pada akhir tahun 2007,beliau tamat pengajian diploma & seterusnya menyambung pula di uitm shah alam dalam jurusan yang same cume bertukar kepada ijazah...dan sekarang beliau masih lagi dalam proses untuk menamatkan pengajian beliau dimana masih tinggal tk sampai 3 bulan sahaja lagi beliau akan merdeka dari menjadi seorang penuntut...skang da abis study & blm lgi keje,so jdi blogger fulltimer..:)

Blog Penulis

! NUR AISYA HUMAIRA !

" Perjalanan Seribu Batu Bermula Dengan Langkah Pertama"
tagline ni sangat bermakna buat semuakan? cuba pikir-pikirkan.. Blog nie lagi ramai followers dia dari blog aku.. segan rasanya nak review..
followers dia 1058. banyak tu.. Tapi atas permintaan blogger nie aku cuba la review seringkasnya. 

Blog Aisya memang ada satu entri post kat depan ker? kalau dua mungkin nampak lebih 
seimbang dengan sidebar kiri dan kanan. Penyusunan widget di sidebar memang kemas.
Dalam blog dia ada lagu.. cuma bila dengar lagu tu, aku tak tutup speaker aku..Best!!!

Apapun meh kita pergi serang blog Aisya Humaira.


Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen