Pengikut

Aku ketinggalan zaman ....

Salam semua, selamat mlam.. bukan nak tido lah... erm, blog masih aktif? Bagus la. sekarang nie tak kira peringkat umur, ramai dah yang berblog. Kemeriahan berblog kini diteruskan di FB, Lama dah tak online lama-lama di FB, tapi sejak ada group sahabat blogger yang sangat aktif di FB skang asyik lepak kat sana jer. seronok. Teringat zaman aktif MLRC dulu2.. hahaha..

Apa pun setiap hari zaman makin maju, teknologi makin canggih. Semakin hari semakin maju. kalau kita ketinggalan nanti kita dikatakan ketinggalan zaman. Hurm.. g mana-mana ramai yang mempunyai pelbagai peralatan canggih yang macam-macam dari telefon bimbit hinggalah kemera digital pelbagai lensa. Bila duduk sekali dan cerita pasal Gadjet nie kadang--kadang rasa janggal pulak bila kita takda pengalaman pasal menda-menda nie. Budak sekolah rendah pun ada tyelefon, sangat berbeda..

Apapun, dalam arus teknologi yang serba canggih nie, janganlah kita salah gunakan kecanggihan ni dengan pelbagai perkara negatif macam berlakun telemovie porno buatan telefon atau video camera. .. bila kantoi sangat mengaibkan..
Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen