Pengikut

Projek Review 28 Blog Weiyda Waffa | SHAHAZRIN.COM ===> 2 lagi....

My Photo

Memperkenalkan Projek Review Blogger yang ke 28.. tinggal dua lagi nak di habiskan. Ada du a lagi kekosongan..Selepas 30 rehat dulu..dan mungkin akan bersambung selepas nie..
Meh tengok profile blogger nie..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥


On Blogger since December 2010

Mari kita tengok blog awek nie.


(◕‿◕✿)MUMMY LOVERS(◕‿◕✿)©


Wah!!! mesti pandai nie...
cantik blog nie.. tapi pernah taktuan blog timbang berat blog nie, mungkin ada pembaca  tak berapa senang dengan "  widget2 yang falling down tu " memang cantik... tapi terpulang la pada tuan punya blog..
follower 185.... tapi ramai dah masuk blog awek nie...
tapi tajuk entry review katblog dia mcm nie
SAYA MAHU DI REVIEW - SHAZRIN.COM " 
nama aku salah la.....hehehe..takpa aku review jugak..
meh terjah





Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen