Pengikut

Projek Review 10 Blog ERIN| SHAHAZRIN.COM

My Photo

aMyErInAiMiE
Gender: Female
Astrological Sign: Gemini
Industry: Arts
Occupation: student
Location: Kuala Lumpur : Malaysia

Calon review seterusnya ialah Cik Erin kita nie. Tengok profile dia kat atas.. Cik Erin ni mula berblog sejak Feb 2009.

*~~Ceritera Erin~~*



Nie la header blog Cik Erin, tapi tulisan dia tak berapa nampak la, mungkin Cik Erin mahukan ia begitu.
Follower dah 850.. segan nak review follower yang lagi banyak pada aku hahaha..
masalahnya sama macam orang lain... aku pun sama, post body ngan sidebar tu tak berapa seimbang.. kalau seimbang cantik.. tapi aku rasa dah ok la tu..sebab tak banyak pun perbedaannya..
jom terjah blog Cik Erin kat 
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen