Pengikut

Ujian Tahun Baru Cina | SHAHAZRIN.COM

Salam semua.. selamat pagi... apa khabar semua.. berehat  di hari cuti nampak..disebabkan kerja shift beginilah hidup aku.. ketika ada diantara kamu yang berehat dan bergembira bersama keluarga dirumah dikampung atau dimana sahaja aku pulak,  kene kerja. huhuhu...jeles..hargai la masa cuti anda dengan baik yer..jeng..jeng..jeng..memperkenalkan...

Image
gambar : Google
+
Inilah lebih kurang rupa kereta antik aku.. huhuhu.. Semalam masa nak balik kerja masuk kunci nak start, on jer switch.. satu lampu pun takda.. beteri out.. jenuh la cari pertolongan dihari cuti..semua orang balik kampung..semua kedai tutup... macam mana nak balik nie.. Last sekali teringat my bro in law yang tak balik kg. Bantuan tiba dan kerta berjaya dihidupkan.

Pagi tadi pulak masa on da way nak datang kerja lengang jer..tol pun ada diskaun..tengah drive tetiba bunyi macam ekzos perang.. ting.. ting... ting..besi jatuh , perlahankan kenderaan bagi signal kiri dan berhenti... tengok... ekzos jatuh... waaaa..... putus...workshop tutup pulak.. ekzos bunyi macam kapal perang.. beteri pun nak kene tukar...Owh..sabar-sabar, ujian ditengah bulan.... rasa nak tukar jer ekzos macam nie..

sumber : http://isuhangatdanpelik.blogspot.com




Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen