Pengikut

Anda Happy Berblogging ?



salam semua sahabat saya ala..si LM tu ada buat segmen, mesti join... Bagusla Lm dah buat segmen...
saper nak join kliik [ sini ]. Kalau nak tahu, selain blog BEN blog LM aku buka dan takkan tutup sampai aku sign out blog aku....

Syarat-syaratnya ialah: 

1.Tajuk entri :Anda Happy Berblogging ?

- dah buat


2.Header blog LM 

- dah buat

3.Jawab soalan ini :


-Sudah berapa lamakah anda berblogging ?

- lebih kurang 7 bulan


-Adakah anda happy berblogging ?

- sangat gembira setelah penat menjelajahi Facebook

-Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging...ceritakan .

- hurm blog.... pahit... bila ada orang kondem rasa macam kecewa. Tapi setelah difikirkan ambil positif dan buat tak kisah...

-Harapan terhadap blog anda

- takda harapan yang besar pun, cukup la dikenali dan berupaya mendapat duit poket yang agak berbaloi $$$$$


4.Pandangan anda terhadap blog LM

- cantik (owner pun cun)
- menarik
- simple

Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen