Pengikut

Follower ke 333 | Tak Sangka Betul

Salam semua,

http://kimzai92.blogspot.com/


Aku tak sangka pencapaian aku boleh setakat ini, 333 no yang cantikkan? Memang tak seberapa pun follower yang ada kat blog nie. Tapi, apa yang tak disangka aku tak pernah pun menyangka yang aku akan dapat follower dalam kuantiti yang sebegini.

Ada orang cakap kualiti berblog itu lagi penting dari kuantiti. Tapi ini hanya sekadar rekod peribadi aku, aku taip entry nie dalam JURNAL MAYA aku nie, untuk rekod aku dan mungkin akan aku baca balik suatu hari nanti.
Kalau nak di ceritakan pasal pencapaian peribadi, (yang nie untuk rujukan aku jer) aku telah merekodkan melalui ALEXA di www.alexa.com bermula tarikh aku install toolbar Alexa untuk menguji rating blog nie. inilah hasilnya

11/2010 - 16417 | 30/11/2010 - 10925 | 01/12/2010 - 11361 | 03/12/2010 -  9282 | 04/12/2010 - 9641 | 05/12/2010 - 9206 | 06/12/2010 - 7415 | 09/12/2010 - 5647 | 10/12/2010 - 3776 | 11/12/2010 - 3814 | 15/12/2010 - 3792 | 18/12/2010 - 3734 | 20/12/2010 - 3672
dan yang terkini 
2762


www.elexa.com

Perkembangan yang tak dibanggakan sangat.. erm boleh la... apa pun perjuangan ini kan terus di perjuangkan.. Tahniah pada follower 333 aku 


blue is better...

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen