Pengikut

Blog Aku Klon Blog Ben?? | SHAHAZRIN.COM

Uiks.... ada ker patut..ada ker patut.. ada ker patut...??? Mana ada, x sama lain. Aku ngan Ben Ashaari tu lain. Dia badan ketul-ketul "abg body" aku yang ketul-ketul setempat jer...  perut jer yang ketul kedepan. Blog lagi la lain..  Fuhh.... jangan marah Ben eik.. Mengenali Ben membuatkan aku nak jadi blogger yang berjaya macam dia. Cuba la puji melambung-lambung mesti dia rendah diri. Dia tak mau orang puji dia lebih-lebih.. sebab nanti ada blogger yang jeles dengan dia. Tak percaya? haha

Mana ada orang cakap macam tu takda sajer jer buat gempak kat Ben. Berblog buat aku mendapat kepuasan. Kepuasan yang macam mana? kadang-kadang ada tak kita tiba-tiba terfikir atau terlintas dalam kita tengah buat sesuatu macam drive atau memasak atau apa saja... ada sesuatu yang terlintas dalam kepala kita. Tentang sesuatu, tentang apa sahaja yang berada di sekeliling kita. Jadi bila ada perkara yang terlintas aku ada temapat nak luahkan dalam blog.

Citer pasal BEN.. mengenali Abg body ni dalam blog x sangka boleh jumpa secara live. Seronok.. banyak ilmu yang di perturunkan walaupun x habis aku korek, sebab masa singkat. Berjam-jam duduk dengan Ben dia minum air mineral jer . Hahaha nak tau naper? dia x minum air manis-manis jaga kesihatan.. Bagus kita pun patut tiru macam tu...

macam Norman Hakim pun ada
Apa pun yang baik kita jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan...  Siapa pun blogger yang ada dalam dunia blog nie kita nie serupa, sama tak ada beza pun.. cuma mungkin populor macam Hanis Zalika dan lain-lain. Manusia nie adalah sebaik-baik kejadian, cuma jangan biarkan diri kita dipandang dari sudut terkeluar daripada landasan bernama manusia semasa berblog. Buang sifat Mazmumah Benihkan sifat Mahmudah dalam diri... Wassalam..

note: Ben Ashaari kalau baca jangan marah eik.. Sorry kalau salah terbitkan kenyataan nie hehe..
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen