Pengikut

Entri Pagi Shahazrin.com

Salam semua dan selamat pagi, selamat berblog.. apa rancangan hari nie? au harap perancangan hari semalam untuk har ini berjalan lancar Insya Allah...
Setiap pagi aku bangun aku akan pastikan blog aku sampai ketahap mana dah skang nie.

cek trafik.."sikit" semalam ada dua tiga entri er patut la...

" blogwalking" sebab tak berapa sihat aku kurangkan untuk berada dihadapan komputer lebih lama dan banyakkan berehat.

Kunjungan rakan-rakan blogger pun belum terbalas, kunjungan balas akan saya buat nanti eik.. hidung nie rasa tak selesa untuk menjadi kanak-kanak hingusan semula. Inilah akibatnya kalau berhujan.

Blog nie sepatutnya memberi kita lebih selesa, lebih tenang dengan kepuasan kita menulis tentang sesuatu perkara, kadang-kadang aku tengok orang sampai nak tension2 tulis blog. Aku rasa tak payah nak paksa diri kalau hari itu kita ketandusan idea dalam berblog. Macam mana eik 'make it fun' macam tu boleh?

gambar hiasan dari google
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen