Pengikut

Aku yang beralih arah...

Salam semua,

" sesekali ku rasa teringin melewati hati mu yang dingin" sambung pulak..

Aha!! aku dah beralih arah la... bukan aper..dari Maxis broadband ker Celcom Broadband. Setakat nie perjalanan celcom broadband masih berjalan dengan lancar.



Sekarang aku dah boleh online 24/7 balik.. Blog akan dilimpahi entri yang akan dihidangkan buat pembaca setia blog nie.. Ada ker pembaca seti.a ni?? Jangan kata xda  mungkin ada. Sebab apa aku cakap ada sebab mesti akan ada trafik yang masuk ke blog kita. kalau cek lokasi pengunjung banyak juga. Yang peliknya dari seantero dunia yang baca.

Ada tu dari US, entah siapa la yang datang dari US untuk baca entri aku yang mengarut nie. FBI kot.. hahaha...
Apa pun aku berblog ikut cara dan citarasa aku. Tak perlu nak ikut sangat orang lain, citarasa pembaca lagi la pelbagai. Sebab tujuan pembaca datang untuk mencari input yang berguna dan mungkin tips untuk di manfaatkan mereka.

Jadi aku cuba memperbaiki mutu penulisan, walaupun aku lemah dalam penulisan nie sejak dibangku sekolah lagi. (malas jer). jadi, jika ada sebarang kesilapan, harap dimaafkan yer. Teguran yang membina dari sahabat-sahabat sangat dihargai. sekian
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen