Pengikut

KOMIK DALAM KENANGAN




salam semua...

~JI FAT..JI KAO... MAHARAJA KAYANGAN DAN MAHARAJA ZAO~

Nie la antara kegilaan zaman aku masa sekolah dulu komik, kalau outing ke bandar mesti beli, mula-mula sebulan sekali.. bila dah keluar seminggu sekali pinjam kawan-kawan yang mampu beli jer la..hahaha
baru jer keluar beg dah ada yang 'Q' tunggu "next"@ aku second, aku third.... dan seterusnya.. sehingga buku tu lunyai sampai kat tuan dia ataupun terus hilang.. x pun kat bilik senior.. siapa berani g la mintak...
takut woo...

antara komik lain yang menjadi pilihan aku

 
Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen