Pengikut

Saman Trafik 50% dan Tarikh Tamat. Tips Bayar Saman.

Salam semua....

Dah bayar saman???, bayar la saman,  dah ada diskaun 50% sekarang nie,
Setakat nie belum ada tarikh tamat tempoh diskaun pembayaran saman.
Tarikh tamat bayaran diskaun saman akan diberitahun kelak.

yang RM 300  jadi  RM 150


yang RM 150 jadi RM 70


yang RM 70 jadi RM 30

yang RM 30 dah x da diskauan bayar je la eik..

ok sekarang nak bagitahu macam mana nak elakkan kene beratur panjang bila nak bayar saman kat kauter saman.

1. Pastikan kita ada saman, semak saman kat  WWW.MYEG.COM.MY atau WWW.RILEKS.COM.MY

2. Print Out Senarai saman tu, supaya kita tak kene beratur panjang untuk seman saman, datang untuk bayar sahaja. Mudahkan????

3. Kalau takda saman tak payah la pergi beratur.

4. Hubungi Ibu Pejabat Polis Daerah yang berhampiran untuk maklumat lanjut mengenai kaunter Saman di daerah anda atau kauter saman di pasaraya yang berhampiran.

5. Make sure telefon dulu supaya Sistem ok atau sever down atau offline..

6. Ada kaunter boleh bayar dengan kredit kad ada tak boleh maknanya tunai ok...

Hubungi Trafik KL untuk maklumat lanjut : 03- 2071 9999
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen