Pengikut

Bloglist | LM yang Comel



Salam semua, akak angakt aku Sis LM nie buat bloglist... mesti support... yang lain kalau nak join klik [ sini ]
Tajuk tu sajer jer buat gempak.. memang comel pun akak nie.


1. Letak banner LM

Right KLik Gambar


2.Buat entri dan nyatakan korang kategori puteri atau putera . 
~ erk... PUTERA RAJA


3.Nyatakan kenapa nak masuk dalam bloglist LM .
~ LM baik, LM Comel, LM sempoi, LM orang kampung  (semua pujian untuk akak)


4.Nyatakan pandangan korang terhadap blog ini .
~ Bagus sangat, contoh blogger yang baik.. semangat waja . Blog nie simple jer.. tapi pengajaran dan nasihat dalam entri tu yang menarik.. Kuih lompang pun nampak sedap..hahaha


5.Bagi url entri korang , diulangi..url entri tau..sebab susah sangat nak cari kalau korang letak url blog je..huhu .


ok..bloglist Shahazrin.com klik 
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen