Pengikut

Babab kang!!! Blogwalking


" Babab kang baru tau " Itulah perkataan yang kadang-kadang keluar dari mulut aku untuk anak aku. Sabar shah sabar, budak kecil dia bukan tahu dan paham apa-apa. Kadang-kadang ianya lebih kepada mengusik... Teringat zaman nakal-nakal masa kanak-kanak dulu.

Ok sebenarnya aku, nak share satu perkara yang lebih kepada tindakan aku untuk blokwalking. Kebanyakkan blogger, ada kotak chit chat dari pelbagai saluran. Ok, kalau anda mementingkan blogwalking, mesti anda ada rujuk dekat chatboxkan? kadang-kadang tanpa kita sedari dah ramai yang singgah atau BW.

Kita perlu gunakan kebijaksanaan kita untuk pastikan kita dah balas kunjungan sahabat kita tu semua, Macam aku, aku akan balas kunjung sahabat yang bertandang tapi sebelum aku open in new tab blog mereka aku akan  balas  chat mereka di chatbox macam nie 

klik untuk imej lebih besar.

nampak tak nama " shah : ok."
itu penanda aras yang aku dah BW sahabat lain yang singgah dibawah..
Ia memudahkan kita untuk kunjungan balas ok...

note: Aku buat, aku dapat.

Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen