Pengikut

Blog Aku DiReview | SHAHAZRIN.COM

Salam semua, inilah kali pertama blog aku di review secara terbuka. Siap habis semua diselak.. Fuhh... Ok la. Tak payah buang masa nie la peminat blog aku no1... sebab apa akau kata no1 sebab dia lah pengomen terbanyak aku. Boleh dapat anugerah kasut emas kalau main bola. Blog aku direview di [sini ]. Blogger yang tukang review, MAMAT nie.

Terharu la beb, you r my best frenz la.. SM Benjamin, ada beberapa persoalan dari review tuan untuk saya jawab, Pertama tentang Sapaan tuan berkenaan review di shoutmix saya. Dah jawab la...mungkin Tuan tak perasan kot..


Satu jawapan yang tuan perlu tahu ialah saya baru keluar dari kawasan yang hanya di liputi GPRS atau lebih mudah kawasan tanpa coverage 3G ( susahnya nak cari signal berukband). Apa pun saya hargai keperihatinan Tuan... I like...

Untuk "QUOTE" yang ada di blog saya " setitis derita melanda, segunung kurniaan NYA ", sebenarnya ia lebih bekisar tentang kehidupan aku. Cuma aku tak cerita tentang kisah hidup aku terlalu detail sebab nanti takut disalah ertikan oleh pembaca dan mengolah entri kehidupan aku dengan point yang tak boleh diterima akal aku.Sebab ... ayat yang biasa kita dengar " korang xada ditempat aku ". Apa pun sekiranya ia memberi kesan yang baik untuk pembaca, jangan putus asa dengan secubit usaha...

Pasal header.... dan susur atur blog termasuk template..aku lebih sukakan yang simple.. mudah.. senang nak dilihat.. Jawapan yang paling mudah, apa yang ada di blog aku nie tak menyakitkan mata aku dan aku anggap ianya juga x menyakitkan mata orang lain. Baca kat entri INI

Kesimpulannya,  aku sangat terharu dengan review yang telah dibuat oleh SAHABAT aku nie. Rasa macam sangat dihargai. Aku berharap jika ada yang membaca entri aku sehingga kesimpulan ini, sila lah Follow blog dia yer.. Kalau nak minta di review bagi tahu tuan punya blog tu yer. Aku tak minta pun. Terima Kasih banyak-banyak..




Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen