Pengikut

Follow yang terlampau | SHAHAZRIN.COM

salam semua, dah banyak sangat follow hari nie, dalam sesuatu masa bila kita dah terlebih follow akan keluar confirmation code macam nie ( lihat gambar di bawah ), dah jadi leceh la sikit.


Masa mula-mula dulu ingat memang nak follow kene masukkan kod dulu, tapi bila kita terlalu banyak follow blog orang kita akan bertemu situasi macam nie.. bleh jer lagi nak follow tapi bila tekan follow.. kena masukkan kod. so dah malas huhuhu.. 

aku rasa dah 1043 blog yang di follow, tapi terpulang la kalau nak follow balik ker tak... hehehe




Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen