Pengikut

Touch n Go

Salam semua,orang kata dunia penuh sandiwara, dalam dunia blog pun ada ker... Erm.. macam-macam la...
Hangatnya Cinta... bercinta bagai nak rak.. heboh satu Malaya walaupun dihadiahkan satu batang aiskrim pop, last-last tak kemana pun. Antara jodoh seratan takdir atau balasan TUHAN?? tau lagu Suratan atau Kebetulan?? tak tau nanti cari yer.

Naka selitkan sedikit perkara yang bermain difikiran aku pagi tadi semasa perjalanan balik dari kerja. Perjalanan yang terpaksa menempuhi dua TOL, hehehe... Bila terpandang deretan kereta yang beratur untuk membayar tol, aku terfikir kenapa dia orang nak tunggu lama-lama nak bayar tol... Naper tak guna kaedah yang lebih mudah.. Hari-hari lalu dekat tol.. Buat apa syarikat konsesi tol buat lorong "SMART TAG"  mahal eik?? pakai la " TOUCH n GO" semua nie lebih menjimatkan masa. "Touch n Go" misalnya boleh guna kat KOMUTER, LRT, BAS dan macam-macam lagi. tapi kenapa kita nak beratur raba duit dalam poket... Hurm...

Previous
Next Post »

4 Komen

Write Komen