Pengikut

MENCARI FOLLOWER | SHAHAZRIN.COM


Salam semua.. Apa khabar? jawab dulu... hehehe.. Macam mana nie followers saya sikit.. awak punya banyak...  Macam mana ini dan macam mana itu.. Cerita pasal follower..fuhh......

Nak tanya.. blogwalking? - dah..... apa lagi nak buat... Ermm... Kadang-kadang dah nak giveup dah berblog nie... kita dah follow beratus-ratus blogger tapi kita punya baru 70 follower.. Dimana silap dia??Ada orang anggap follower tak penting. Tapi kalau takda follower siapa nak baca blog kita?

Cuba ini.. Bila follow tinggalkan komen. kat mana? komen la kat entri dia yang mana kita suka baca. Takpun kalau blog tu ada chatbox tulis la dan bagitu anda dah follow... kenapa, tak boleh??? tuan punya blog tak marah punya. Tapi bila kita tulis komen dari entri dia ianya lebih berkesan. Kita bukan blogger yang glamour. Cuma Bogger biasa jer.. apa tu "picisan" ha macam tu la.

Tinggalkan komen ok.. tapi, biarlah yang membina dan jangan sesekali menjatuhkan, entri blogger tu.. mereka cuba dan sedang berusaha belajar untuk menghasillkan mutu penulisan yang baik. Budi bahasakan budaya kita.
Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen