Pengikut

Nak Menang Topup RM10? Masuk sini | SHAHAZRIN.COM


Salam semua, aku nak bagi hadiah dan saguhati untuk pengunjung bertuah blog aku la. Aku nak buat peraduan teka gambar. Gambar dia ada kat bawah nie. Senang jer gambar dia ada dalam entri aku yang lepas-lepas. 
kata kunci >>> [ Entri tahun 2010 ]. ( aku start berblog bulan 5 jangan risau)

Tapi kena patuhi syarat-syarat yang simple jer ok. Pemenang akan dikira kepada jawapan dan penyertaan paling awal. Hadiah dia  Topup bernilai RM10. Tarikh tamat 0001 hrs malam karang.Pemenang akan diumumkan pukul 0015 hrs.

Nie gambar dia



Syarat-syaratnya : 


1. Mesti Follow blog aku.Kalau menang nanti aku cek dulu. Kalau x follow jangan salahkan aku yer.

2. Buat satu entri Tajuk " Peraduan Teka Gambar" dengan header diatas

3. Bagi tahu aku "jawapan" gambar tu gambar apa dengan tajuk entri dan link dia sekali . 
Tunjuk gambar asal sekali yer.

4. Jawapan linkan ke entri ini..dan tak payah tag saper2...

Senang.... siapa cepat dia dapat.

SEGMEN INI DI TAJA OLEH :







Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen