Pengikut

Gila Facebook | SHAHAZRIN.COM


Salam semua, nak cerita pasal Facebook boleh kot. Bukan aku la tapi ada segelintir kawan-kawan aku yang berusia lebih dari aku. Permulaan FB nie famous buat-buat x layan jer. Tapi bila dah terjebak buka akaun di FB sampai tak boleh tinggal. Masuk kerja sampai la balik kerja asyik duduk mengadap PC jer.. FB oh FB..

Iskh..iskh ...iskh.. dah macam --macam perkara yang kita dengar pasal FB nie, yang bergaduh ada yang becerai pun ada. Kebaikan Fb yang disalah gunakan pun ada. dengan FB boleh buat page yang sesuka hati nak kutuk orang, dan nak kenakan orang. Tak baik la.

Apapun gunakan lah kemudahan yang ada sekarang ini untuk tujuan kebaikan lagi baik masukkan untuk tujuan kebajikan. Aku pun berniaga di FB, meh la masuk dan klik like kat sini
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen