Pengikut

Kesimpulannya.. | SHAHAZRIN.COM


Salam semua, apa khabar. Petang nie nak cuba buat kesimpulan ringkas pasal pencapaian x seberapa nuffnang aku. aku tak mengimpikan apa-apa pencapaian pun dalam berblog nie. Sebab aku suka-suka.. Tapi bila aku cakap aku tak mengharap ada orang tak percaya, kalau ada aku mengharap aku akan terlalu mengharap dan mempunyai harapan yang lebih tinggi dari itu.

Untuk mendapatkan BE satu jer pesan aku, kena rajin.. Buat entri, buat entri dan buat entri.. itu jer..Tak da idea? Korang tau nak cari ideakan?.. Kalau kering idea... Surat Khabar, Majalah, buku  tu simpan buat apa, sesekali review filem atau drama yang tengah hot.. Nak tanya satu kenapa URTV... MANGGA... HIP dan macam-macam lagi majalah hiburan still jer orang beli.. Sebab hiburan nie orang suka. Cuba kupas sedikit cerita pasal artis tanah air.. Kalau ambil dari sumber yang datangnya dari orang lain jangan lupa bagi kreadit untuk dia. INI PENTING!!! sebab ada orang sakit mata, sakit hati bila entri dia kena copy.

Kalau kita kekalkan prestasi sentiasa ada entri, barulah NUFFNANG bagi BE macam entri aku nie.  Pastikan ada entri, paling kurang pun 3 entri sehari. Boleh? boleh jer..sikit jer tu.. Lepas tu bila dah dapat BE, kalau nak tau macam mana nak gandakannnya masej aku balik yer,,hehehe

Tapi ini semua terpulang pada usaha kita untuk BW... Join Segmen.. Ping Blog GengBlogger, Kelab Blogger. FB, TWITTER...Yang paling penting kalau tak paham tanya... Kalau dah rasa anda patut dapat BE tapi x dapat-dapat lagi.. PM admin Nuffnag tanya. nanti mesti dia jawab.
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen