Pengikut

Bila tak dapat online...

Salam semua...

Gambar hiasan : En google

Pehhh... penat la sahabat, balik dari MAHA 2010. Hujan membataskan pergerakan kami anak beranak. Jem gila... Lenguh kaki tekan clutch..Tak sempat nak upload gambar lum edit lagi.

Blog nie pun sekarang jarang nak update sebab sim kad hilang tak tau kemana, mungkin anak main. dah jenuh cari tapi tak jumpa. Aku jadi gundah gulana bila tak dapat tengok blog nie. Susah hati jer. Berat-berat, tu pasal la kurang aktif sekarang nie.

Tapi aku tetap akan cuba update blog bila kat opis. Untuk sahabat-sahabat semua maaf yer jika tak dapat berkunjung ke blog sahabat sekelian. saya akan cuba membalas kunjungan sahabat-sahabat blogger sekalian jika berkesempatan. Insya Allah...

Tunggu k.
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen