Pengikut

Dilema Malam Jumaat

Salam semua. dan selamat pagi...

Sebenarnya mengatuk sungguh rasanya mata aku nie, bukan apa. Semalaman aku tak tidur.. Fuhh memang penat.. Apa pulak yang penat nie? Yer la kene kerja malam tadi. tak tidur, mata pun dah mengantuk nie. Balik jam lapan nanti mesti mengantuk nak drive nie.


google
Satu malam aku cuba bermacam-macam tips blogging dari beberapa blogger aku cuba satu persatu tips yang diajarkan. Tapi aku tak berapa pasti tips yang aku gunakan tu menjadiker tidak.

Salah satunya ialah page blog aku bila orang buka dia cepat jer keluar. Entri ngan side bar dia skali.. tak tau jadi ker tak? masa kawan-kawan buka slow tak? page aku yang berat ker korang punya Laptop yang nak meletup??

Kalau menjadi nanti aku bagitahu tips dia eik... Tolong respon eik..
Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen