Pengikut

Statistik oh Statistik.

Salam dan selamat pagi semua...

Senyum pagi nie eik... dah dapat gaji eik.... (org kerajaan la), apa pun simpan la untuk gaji bulan hadapan jauh lagi tu.
semoga kawan-kawan semua berada dalam keadaan sihat dan bahagia.

Ok lah, mungkin kawan-kawan kita ada yang tersenyum bila buka blog dia pagi niekan? Bila mula-mula masuk "dashboard" tengok "follower" bertambah " 6 comments" (maknannya entri kita ada respond) lepas tu cek pulak "statistik", Alamak lupa pulak, tadi ada sahabat blogger tanya pasal nak tengok kat mana... Walaupun dah ramai yang tahu, aku nak share pada yang tak tahu.. terima kasih pada Sufeenan sebab tanya. kita kongsi eik.

Blogspot nie semua dah ada, kalau tak jumpa kat sini boleh cari dia



atau


kat mana nak jumpa nie? "DASHBOARD"

Apapun mungkin kita ada cara dan sumber yang lain untuk lihat statistik betul tak? yang nie senang dan mudah.. 
Satu lagi cara mudah kat nuffnang la. lain-lain pilihan Alexa.

note: banyak ker trafik pagi nie?????
Previous
Next Post »

6 Komen

Write Komen